Through Nine Worlds

Újév Sigilben

Házibuli

Nephtys születésnapján házibulit tartottak a csapat házában. Tellia a mocsárban tanult félszerzet-halászlét főzi meg, miközben Dina jól lehordja a többieket bűnöző tevékenységeik miatt. Doug és Haranna bele-bele hallgatózik a veszekedésbe, majd Dina Barnarddal is elbeszélget, hogy mit is kezdjenek a Fenegyerekekkel.
Végül is meggyőzik Dinát arról, hogy nem kellene egy bandaháborút kirobbantani. Végül abban maradnak, hogy Barnard beszélget velük arról, hogy fizessenek kártérítést és vegyék le a kezüket Dochóról. Amennyiben ebbe nem mennek bele, Dina feljelentést fog tenni Docho és patrónusa, Háromkezű Íbisz ellen.
A buli után Malcolm bűnbánóan kiönti lelkét Dinának, és elhatározza, hogy jó útra tér. Barnard is mesélt a klán nehéz helyzetéről Dinának és felmerült beszélgetésük során, hogy új, vidéki otthont, kellene keresniük. Fande egyébként előző nap Ishtar templomában adta el a szüzességét és makacs elhatározása, hogy kurtizánként fog megélni. Az Angyalok Asszonyai közé szeretne bekerülni. Amikor egyébként hírt hall Fandéról Dina, megpróbálja Baldrrel összehozni, vagy legalább szolgálólányként elhelyezni maguknál (amiből Fande viszont nem kér). Dina egyébként rosszallóan nézte, hogy bátyja előbb Karallával, majd Mellira Ulmannal flörtölt.
Malcolmot még előző este kékre festette Mellira Ulman káoszpálcája, de még örülhet, hogy az elszabaduló gyapjas orrszarvúak gázolását megúszta. Ecco mindenesetre a buli elején megkéri a káoszmágusnőt, hogy a szórakoztatásról ő már intézkedett, nincs szükség arra, hogy Mellira feldobja a bulit. Egyben azt is megosztja Loki kegyeltjével, hogy elgondolkozott, vajon tényleg Thor útját kell-e neki követnie, úgy érzi hogy jobban élvezi a káosz teremtését, mint a hősies harcot.
A bulin Tara kegyeiért folytatott vetélkedést elveszti Doug. Gudrun Tahnlung figyelmét felkelti Tara és megkérdezi Dinát, kicsoda is a lány, majd sejtelmesen hümmög, de többet nem hajlandó elárulni. Dina részegen keríteni próbál Dougnak, Ecco viszont igazi Szívtelen módjára közli, hogy dolgozzon meg a lányért. Este Tara Amrathionnal kettesben távozik. Másnap reggelre viszont Tara eltűnt. Amrathion se látta, mikor hagyta volna el szobájukat, amit az éjszakára béreltek, se a helyi fogadós. A Hableányban se került elő a leányzó.
Ecco egyébként megkéri Ulma Thozhint, hogy nézzen rá a Fenegyerekek körmére.

XP

Aldrik 20 × 5 = 100 xp

Szerepjáték: háttérben elbulizott a két törpe nővel, Duan Kversikkel és Ulma Thozhinnal.

Dina 110 × 5 = 550 xp

Varázsló: 0
Guvner: vitázik arról, mi a helyes. 30
Tudós: 0
Szerepjáték: „na ugye megmondtam” attitűd Quennal szemben. Mindenki másnak is leüvölti a haját. 80

Ecco 110 × 5 = 550 xp

Pap: krízisbe jutott hite, elmélkedett hogy is hathatott az álombéli emlékezet forrása rá. 40
Festő:
Sorskovács: Douggal közli, hogy ha meg akarja szerezni Tarát, akkor izzadjon meg érte. Építi karrierjét Dakir Channál. 30
Szerepjáték: mézsörrel itatja Dougot, hogy ne kavarjon. Mellira Ulmant megregulázza. 40

Malcolm 95 × 5 = 475 xp

Tolvaj: Anlesthion virágcsokrát szabotálja. 20
Mesterember: Elhatározza, hogy becsületesen keres pénzt. 20
Érzéki: megkóstolja Tellia halászléjét. 15
Szerepjáték: klánjának történetével foglalkozik, Fandét próbálja lebeszélni a kurtizán-karrierről és kerít Dinával együtt. 40

Quenal 70 × 5 = 350 xp

Varázsló: bealltatja Harannát és véletlenül Dinát is. 10
Guvner: tanakodik Barnarddal és vitázik Dinával arról, mi a helyes és mit tegyenek. 30
Tudós:
Szerepjáték: megszeppenten próbálja Dinát békíteni. 30

Comments

Acheron Acheron

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.